Benk ICT & Security

Benk security&ICT

Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de allerbeste Beveiliging- en ICT-producten en ondersteunende diensten. Door het grote en brede aanbod van onze producten en diensten kunnen wij de optimale oplossing bieden voor elk Beveiliging- en ICT probleem.

De verschillende beveiligingsdisciplines zetten we in als op zich zelf staande oplossingen, maar regelmatig integreren we deze tot veiligheidsoplossingen op maat.

Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het Beveiligings- of ICT-object, het risicoprofiel en het beschikbare budget bieden wij u de meest optimale oplossing.

 

Wij leveren advies op maat

De engineering, installatie, service en onderhoud van uw Beveiliging- en ICT systemen, desgewenst aangevuld met alarmcentralediensten

Camerabeveiliging

Wilt u zaken observeren, incidenten vastleggen of processen controleren, dan biedt een camera observatiesysteem hiervoor de uitkomst. Desgewenst kunt u de beelden op uw smartphone of tablet bekijken of de beoordeling van de situatie aan onze alarmcentrale overlaten. Zij schakelen indien nodig direct de hulpdiensten voor u in.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak of overval kan u veel ellende en hoge kosten bezorgen. Met een inbraaksignaleringssysteem van Benk Security & ICT verhoogt u de veiligheid voor uzelf, uw gezinsleden en/of uw medewerkers.

Wel zo’n veilig gevoel

Toegangscontrole

Wij leveren toegangscontrolesystemen vanaf één toegang tot aan zeer grote en geïntegreerde toegangscontrolesystemen. De toegangscontrolesystemen kunnen worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem en parkeer-beheersysteem